На сайте с 12.02.2012 Репутация: 290
Сообщений 1644 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride
2 мар 2013 в 17:05
Баклажан писал(а): и купи за 300 грн дуру это в 100 раз лучше и пратичнее пластикого РСТ
даа, как раз тот случай, я ушатанное говно 2005 года продал за 250, нормальная дура будет гривен 600-700, и то , есть вероятность того ,что ее придется доделывать что б она нормально работала
paol-i писал(а): она разъедает резину
сколько смазывал, все было хорошо, не наблюдал следов разьедания
JIOJIiK писал(а):
открутил и по&$%#ил им ... не чиго не происходит
На сайте с 22.04.2012 Репутация: 131
Сообщений 271 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Pussy Street+DJ Urban
2 мар 2013 в 21:19
[morgan], сьогодні залив норм масла,почал працювати краще, і до речі якшо купити резинові прокладки під болти знизу то вона не буде пропускати малсо(принаймі в мене не пропускає і не пропускало без них) бо в деяких пропускає До речі з чого туда можна запхаьти повтіряний картридж?
[morgan], в мене сальники нічого не травлять хоча на одному нема пружини
На сайте с 10.03.2012 Репутация: 119
Сообщений 425 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: 26Player + Fox 32
2 мар 2013 в 21:41
а шо ті сальники там травити мають якшо в вилці тупо 1 пружина? якщо хочеться з г*вна котлету зліпити прошу дуже, але після таких от експериментів і створюють теми які РСТ вилки фігові і все в них ламається так, РСТ вилки не найкращі але й не найдорожчі, тому нема чого від бюджетних вилок чекати прекрасної роботи і міцності
Sonc писал(а):
драгстар ето вам не НС и прочее дерьма
На сайте с 22.04.2012 Репутация: 131
Сообщений 271 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:DirtJumping Байк: Pussy Street+DJ Urban
3 мар 2013 в 22:28
яка різниця яка вилка і шо вн ій всередині?якшо залити масла то при ху*ових сальниках воно всеодно почне травити чи не?
loscil писал(а): Мне вот вдруг интересно стало а на спейсе башинги до сих пор пластмассовые? или рст уже туда все таки метал запихнули?
вроді залізні
[morgan писал(а): ]может холодно... но у меня собиралось дофига говна, особенно в городе, где пыльно.... пока второй не поставил....
не було тепло,відносно,сальник перше почали травити коли я вилку не закрутив знизу ,потім я закрутив витер ноги від масла і вони більше не травили до речі почитав багат о тем про таку вилку,виявляється в лівій нозі повинна бути пружина а в правій картридж,відскок,якого в мене нема