На сайте с 01.06.2009 Репутация: 291
Сообщений 2362 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Enduro Байк: драгстар з дурою
30 июн 2012 в 21:21
Добрий день.
Хочу попросити адміністрацію зробити досить просту річ: українську локалізацію сайту.
На даний момент на сайті великий відсоток юзерів, родом з україномовних земель. Коли переважна більшість цих юзерів починає писати російською - виходить просто якесь знущання над мовою. Школота "відпочиває".
Було б дуже зручно мати у профілі налаштування мови. Росіяни обирають російську, українці - українську. Хоча звичайно це і не вирішить проблему в повній мірі, але принаймі україномовні будуть писати українською, а не недоросійським суржиком.
На сайте с 13.10.2010 Репутация: 209
Сообщений 1243 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Enduro Байк: V 10 + Dorado
30 июн 2012 в 21:40
eJay писал(а): зробити досить просту річ: українську локалізацію сайту.
а какой смысл ?? ну будет меню сайта и основные разделы сайта перейменованы на украинский, неужели так трудно разобрать где какой раздел потомучто он на русском языке написан?
если ты хотел сделать тотальный перевод сайта на украинский язык, тоесть все темы в форуме, сообщения и их названия, то ты извени меня тупица, это нехр..на не "досить проста річ"
На сайте с 15.02.2009 Репутация: 143
Сообщений 506 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:DirtJumping
30 июн 2012 в 22:08
каким образом кнопка "Відправити" вместо "Отправить" поможет избежать дибильного суржика и тупой школоты? никак! так что в топку эти "локалізації", учите русский язык.
eJay писал(а): Сайт все ж таки в більшості український
что за бред, тут людей говорящих на укр по пальцам пересчитать...
На сайте с 01.06.2009 Репутация: 291
Сообщений 2362 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Enduro Байк: драгстар з дурою
30 июн 2012 в 22:14
(Kos) писал(а): каким образом кнопка "Відправити" вместо "Отправить" поможет избежать дибильного суржика и тупой школоты? никак! так что в топку эти "локалізації", учите русский язык.
Перечитайте, будь ласка, всі мої пости. Я вже дав відповідь на ці питання.
(Kos) писал(а): что за бред, тут людей говорящих на укр по пальцам пересчитать...
Їх більше, ніж ви думаєте, просто їм доводиться говорити російською через загальну російськомовність сайту та відсутність української локалізації.