На сайте с 19.06.2011 Репутация: 193
Сообщений 203 Пол: Мужской(41)
Стиль: MTB:Freeride
29 мая 2012 в 11:55
Всім привіт. Ось зіткнувся з такою проблемкою, зірвана нижня різьба кріплення тормоза пост маунт. ну і звісно я її вирішив , і також хочу поділитися цим рішенням з Вами, мож комусь стане в нагоді, рішення цієї проблеми. Першим ділом потрібно розсверлити різьбу під потрібний мечик,( в даному це сверло 6.5мм під мечик 8м
Нарізаємо різьбу мечиком даного розміру
А зараз напишу чому таки мечик 8м , а не 10м, просто на даний момент небуло часу ходити до токара точити і сверлити під 10м. рішення прийшло саме собою з того що було під руками. (кріплення для вебрейків з вилки.) І за допомогою тисків і плашки нарізається різьба.Внутрішня різьба у нас тут готова.
Бажанно в даній процедурі перед тим як нарізати зовнішню різьбу, поновити внутрішню мечиком 6м, щоб вона була чиста, без забруднень та іржі.Бо при вкручуванні болта в цю втулку, вона може просто тріснути по різьбі, через тонкі стінки. Ще раз наголошую це все з підручних матеріалів
Берем втулку, вкручуєм болт з контрогайкою на всю різьбу втулки ,крутити контрогайкою. Попередньо змащуємо різьбу у кріпленні і нашої втулки (я використав холодну зварку, для міцного склеювання втулочки з підготовлени отвором)
Після повного висихання клею вселишнє зачищуємо, напильником, чи шліф машинкою, в кого що є .
Ось таке в мене вийшло. За даний процес кожний сам несе відповідальність . Дана тема створена для подання ідеї вирішення цієї проблеми, і кожний вирішує її по своєму.
На сайте с 19.06.2011 Репутация: 193
Сообщений 203 Пол: Мужской(41)
Стиль: MTB:Freeride
29 мая 2012 в 14:06
Dodge, дякую,
flufster писал(а): яку вилку ремонтував, скільки ремонт обійшовся по фіннасах (підозрюю що ніскільки)))
трохи довелося вкласти. так як необхідного інструменту небуло. довелося купляти сверла, мечики, тримачі для них. біля 70гр. плюс повезло що клей був у сусіда. Шрифт поміняв.
LifeIsGood писал(а): а как болт м8 вставить в калипер?
Прочитай уважніше. втулка під 8м. болт стандарт 6мм.