На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
3 дек 2011 в 14:55
х_х писал(а):
я обычним советским с аиста накачал 66
то 66 це не повітряна вилка, основну роль грає пружина, і качати її треба тільки до одніїєї атмосвети, я вилочним 66 на голубих пружинах качаю 12 качків, стрілка навіть не піднімається на насосі, а чисто воздушну вилку ти насосом звичайним нормально не накачаєш так як і тиск високий і поки знімиш то половину спустиш, да і скільки накачав фіг будеш знати....
автор, збирай гроші на вилочний насос, не така уже це й розкіш зато в життя пригодиття, вилки аморти качати, тиск в покрах перевіряти і т.д.
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
3 дек 2011 в 17:23
х_х писал(а): alegka87, был тотем накачал обычным тоже так как ненашел вилочный кудат дома потерялся тогда тотем тупо воздух был
і що ти цим хочеш сказати? можна і ротом накачати, ніхто ж не каже, що не можна, а чи потрібно це? компресором тоже ж можна?! вилочний насос коштує 1000грн? для вилок і амортів спецом придумали насос високого тиску, щоб люди не мучилися і качали спеціально придуманою для цього річчю, яка є для даної операції пристосована! колеса ж також можна накачати вилочним насосом, але цього ж просто ніхто не робить.... я думаю ти зрозумів до чого я веду.
На сайте с 20.08.2009 Репутация: 381
Сообщений 3574 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Downhill Байк: убийцо ступенек
3 дек 2011 в 18:06
AndRiEL,
или прийти в магазин электроники, показать пальцами размеры и сказать: "мне вот такую плату надо"
а вообще спор тупо ниочом. у меня были 66 ата, в 1 ногу качал обычным насосом ибо там большая камера низкого давления. а в камеру высокого давления и антипробоя качал вилочным, ибо невозможно их накачать обычным.