На сайте с 25.09.2010 Репутация: 10
Сообщений 194 Пол: Мужской(25)
Стиль: BMX:Street Байк: bsd wza
25 мая 2011 в 16:21
Vovapsih писал(а): Констонтин,
ну просто я не видел дирт джаперов дешевле чем 1000 грн.
а вдруг там что то поломано
или она дешовая из за того что 2006 года?
ТЫ читать умеешь? ЕСли да, то ты не заметил предыдущие сообщения? Если нет, то ты хуже меня! И я тогда ещё и опкака*юсь щас
Щас скажу фразу которую мне говорили: "ЕСТЬ ПОИСКОВИК!!!" Ладно подскажу тебе Vovapsih, бери мурзу . ахах
Реально юморишь, хуже чем я несешь чушь. Есть поиск: гугл, яндекс, маил, их куча. Множество форумов, да даже в интернет-магазиназ отзывы есть к каким-либо товарам. Реально не тупи.
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
25 мая 2011 в 16:37
Констонтин писал(а):
В мурзике подкачка воздуха, открытые ванны, отличные сальники.
одна відкрита масляна ванна! в іншій нозі пружина і штанга і дрищ масла для змазки цього всього! система така як дж3 07року тільки відскок внутрішній!
Vovapsih писал(а):
ну просто я не видел дирт джаперов дешевле чем 1000 грн.
а це і не дірт джампер, це його бюджетна практично сама дешева версія, якщо ще рахувати дірт джем компа!
Mr.Power писал(а):
ТЫ читать умеешь? ЕСли да, то ты не заметил предыдущие сообщения? Если нет, то ты хуже меня! И я тогда ещё и опкака*юсь щас
Щас скажу фразу которую мне говорили: "ЕСТЬ ПОИСКОВИК!!!"
Ладно подскажу тебе Vovapsih, бери мурзу . ахах
Реально юморишь, хуже чем я несешь чушь. Есть поиск: гугл, яндекс, маил, их куча. Множество форумов, да даже в интернет-магазиназ отзывы есть к каким-либо товарам. Реально не тупи.
убило!
ти я бачу загордився що не самий тупий, да ще й на цьому так акцентуєш! но з теми склалося враження що в топік стартера в 13 років мозгів побільше буде чим в твоїх 14!!!
по темі з цих двох мурза, бо її хоч настроїти можна буде навідміну від дури! покриття з ніг дури злізе за пару місяців катання і відок у неї буде не самий кращий, + появиться люфт якщо будеш часто використовувати передні гальма!