На сайте с 23.02.2014 Репутация: 121
Сообщений 1845 Пол: Мужской(35)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Важкий
1 мар 2019 в 11:00
Я нічого незрозумів. Це одноразова система для використання з одним штоком, чим ти маєш бажання зкористатися?? Вирвати ромашку можна і без цього танцю з бубоном, а нарізати різьбу у штоці без усього іншого вважаю недоречним.
На сайте с 21.12.2009 Репутация: 409
Сообщений 1361 Пол: Мужской(72)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Хітова Сесія чи Сесія Хітова.)
1 мар 2019 в 11:19
+ 200 грам на передок... краще вже мультитул, в вісь шатунів. імхо.
На сайте с 20.06.2014 Репутация: 54
Сообщений 270 Пол: Мужской(24)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Rose uncle jimbo 2015/
1 мар 2019 в 12:04
jeka_kit, AxMeDoff, у вас не спрашивают вашего мнения как вам. Тут вопрос был у кого есть инструмент и на который ни первый ни второй оратор так и не ади ответ но написать написали. Stitch777, шанс найти у кого есть я думаю достаточно мал. но удачи в поисках ПС у меня такого инструмента к сожелению нету.
На сайте с 19.02.2011 Репутация: 109
Сообщений 1292 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Intense 951
1 мар 2019 в 12:26
по теме сними замеры резьбы на топкепе и ищи мечик под него А вообще штука забавная но казус . поставил ты такую штуку у тебя есть теперь мультитул но тебе например нужно отрегулировать рулевую . и что бы это зделать нужен ключ для снятия касеты которго в этом мультитуле я так понял нету ?))))))))))))))
На сайте с 06.02.2015 Репутация: 21
Сообщений 170 Пол: Мужской(61)
Стиль: Стритец Байк: SJ evo
1 мар 2019 в 12:27
Та я поясню . Колы у вэломайстерню привозять палэнэ гуано урыжное с эуропы а у штоци такый сюрпрыз. Тому що як стояло так и прыихало а ынструмент залышывся у рюкзаци володаря десь делэче.
Доречи, як вам моя украинська файна або надо краще? В мэне гинка миж Жекою Китом гыгыггы та прэподавачем украиньскои Judge Lich. Ще э пару чепионив с суржыку але цэ топы гыгыгы
В тэбэ малэнькэ яэчко(однэ)?!! - катай стрЫтЭЭЭЭЦЬ!
На сайте с 16.01.2013 Репутация: 57
Сообщений 214 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Downhill Байк: UZZIBOS
1 мар 2019 в 12:31
Belphegor писал(а): но тебе например нужно отрегулировать рулевую . и что бы это зделать нужен ключ для снятия касеты которго в этом мультитуле я так понял нету
На сайте с 10.09.2014 Репутация: 20
Сообщений 340 Пол: Мужской(42)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Giant Reign
1 мар 2019 в 14:44
AxMeDoff писал(а): Це одноразова система для використання з одним штоком,
Це комплект для комфортноі нарізки різьби під EDC Tool System. Якщо мова про те ЩО авто шукає, а не про саму EDC Tool System.
jeka_kit писал(а): + 200 грам на передок... краще вже мультитул, в вісь шатунів. імхо.
Після SWAT Storage в рамі, EDC найкращий варіант мати при собі без рюкзаків, сумок та іншого: мультитул, dynaplug, tubeless платки, ланцюжок, монтажку, вижимку, трохи міся під щось ще (гроші, стяжки). Вага якщо і матиме значення то хіба що на чомусь до 10 кг, інакше - ну мабуть каші треба більше їсти.
arteks писал(а): купити метчик для різьби за 100грн+-
Belphegor писал(а): по теме сними замеры резьбы на топкепе и ищи мечик под него
Спершу треба визначити різьбу, а про це ніде в мережі інфи не пробігало, ну і без Top Cap це не зробити.
Belphegor писал(а): нужен ключ для снятия касеты которго в этом мультитуле я так понял нету
На сайте с 06.02.2015 Репутация: 21
Сообщений 170 Пол: Мужской(61)
Стиль: Стритец Байк: SJ evo
1 мар 2019 в 22:34
Pafosko, ця людына Петрликсеич и команда юнных националыстив с14. Воны вдохновляють мэнэ. А також вчытэля украинскои мовы Жека Кит(чому не морж?) та щей куча файных хлопченят с цього сайту чьи рэчи на нэпонятному языку я читаю годамы тут и кровотэча ще З глаз чы зеньок. Чому ты йих нэ запытав дэ воны бэруть такэ?
В тэбэ малэнькэ яэчко(однэ)?!! - катай стрЫтЭЭЭЭЦЬ!