На сайте с 30.04.2016 Репутация: 4
Сообщений 21 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Enduro
8 мар 2017 в 15:54
Большое спасибо всем за участие! ) Я решил прислушаться к некоторым советам и для начала купить эндуро подвес. А там, если его будет мало, перейду на DH. Кто делает норм эндуро велы за эти деньги?)
На сайте с 05.04.2007 Репутация: 34
Сообщений 579 Пол: Мужской(39)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Trek Remedy 66, Jamis Dakar
8 мар 2017 в 23:02
Чесно? Я б купив щось простеньке б.у. покатав на ньому сезон. І вже на наступний сезон купив те що конкретно хочеться, чітко уявляючи чого саме душа прагне. Бо 2500 це не та сума котру варто віддавати за те що може несподобатися і закинеться :-). Або ж купити вел на хорошій рамі з недорогою обвіскою, і потрохи міняти на те що самому захочеться. Бо навряд чи заводська обвіска тебе морально влаштує .
А з цих двох мені більше сподобався норко. Чисто тому що у ГТ рама якась гуско-подібна :-). Оця от нижня труба щось особисто мені взагалі ВІЗУАЛЬНО не "зайшла".
На сайте с 05.04.2007 Репутация: 34
Сообщений 579 Пол: Мужской(39)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Trek Remedy 66, Jamis Dakar
8 мар 2017 в 23:20
american_dream писал(а): Что такое хорошая рама?
це та котра тебе влаштує виглядом і параметрами. У кожного критерії свої. Мені подобаються великі дуті рами, що виглядають агресивно, і досить технологічні(зручні кріплення всього). З малою ричажністю(щоб аморт був довгий, а хід підвіски не надто великий), тоді налаштування аморта сильніше впливають на поведінку підвіски., з продуманою конструкцією кріплення кожухів тросів і гідроліній. Ну і ОСОБИСТО ДЛЯ МЕНЕ важлива довга підсидільна труба, щоб можна було використовувати довгий підсиділ(на трасі опускати, а на дорогах піднімати його). Ну і ясен фраг щоб підшипники були побільше(щоб витриваліші були). Ну але це мої пріоритети, у кожного свої вимоги до лісапеда.
На сайте с 30.04.2016 Репутация: 4
Сообщений 21 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Enduro
8 мар 2017 в 23:28
arsen писал(а): а если не секрет, какие ставишь цели перед будущим байком?
Основной ареал обитания - Днепр, тонельная балка (там осенью какой-то этап кубка Украины по DH проходил). Плюс иногда в Карпаты. Целей участвовать в соревнованиях нет, всё for fun. Ну и плюс спокойные покатушки по городу, но для этого, как я понял, любой байк подойдёт. Байк должен выдерживать дропы до 2 м, по лестнице спуститься )
На сайте с 29.09.2014 Репутация: 18
Сообщений 348 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Mondraker Dune
9 мар 2017 в 12:20
Ну і ОСОБИСТО ДЛЯ МЕНЕ важлива довга підсидільна труба, щоб можна було використовувати довгий підсиділ(на трасі опускати, а на дорогах піднімати його).
Або поставити телескопічний підсиділ і мати чистий спокій. З рештою у всіх вище вибраних ендуріків він присутній.