На сайте с 30.09.2010 Репутация: 534
Сообщений 3113 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Разрабатывается сектором 7
31 янв 2017 в 22:26
РЕГОТУН :) писал(а): боюсь тут даже по себестоимости материала никто не потянет такой аморт
я думаю тут смысл есть тем кому проблемы как у тебя или просито кастом хочет , или ещё какие то проблемы. у меня например барель не поставить и вивид тоже , а такая кончтрукция может принечти хорошие плоды. почему нет когда хочеться .
На сайте с 26.02.2013 Репутация: 692
Сообщений 596 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro
31 янв 2017 в 22:29
РЕГОТУН :), та про кашу жарт був) А по темі в дб там по суті обєм негативки в кришці повітряної камери, а тут виходить що в частині між внутрішньою і зовнішньою банками (так як в РШ дебонейр) правильно? ну і відповідно питання який обєм порівняно з дб чи рш?
На сайте с 10.12.2007 Репутация: 2617
Сообщений 1269 Пол: Мужской(0)
Стиль: Стритец
31 янв 2017 в 22:35
Xopc писал(а): обєм негативки в кришці пов камери, а тут виходить що в зовнішній частині банки (так як в РШ дебонейр) правильно? ну і відповідно питання який обєм порівняно з дб чи рш?
у меня негативка больше чем у даблбарреля в крышке, у меня сделано дополнительно отверстие в внешнюю банку вот на фото видно, а общий обьем чуть меньше чем у аналогичного размера даблбарреля, но в моем случае это не критично
Любой ремонт вело железа/покраска/сварка/токарные работы
31 янв 2017 в 22:42
РЕГОТУН :), власне я побачив дірку і посадочне під сальник для розмежування камер, тому і запитав. А так зроблено бо не виходило зробити такий обєм в кришці як в дб і вже тоді попутно вирішили зробити більший обєм чи зразу планувалось під більший обєм? Ну і на скільки збільшився обєм негативки, звісно якщо не секрет і є цифри? дякую
На сайте с 10.12.2007 Репутация: 2617
Сообщений 1269 Пол: Мужской(0)
Стиль: Стритец
31 янв 2017 в 22:50
Xopc писал(а): РЕГОТУН :), власне я побачив дірку і посадочне під сальник для розмежування камер, тому і запитав. А так зроблено бо не виходило зробити такий обєм в кришці як в дб і вже тоді попутно вирішили зробити більший обєм чи зразу планувалось під більший обєм? Ну і на скільки збільшився обєм негативки, звісно якщо не секрет і є цифри? дякую
если заметил то тут больше обьем именно негативной камеры, а в ДБ позитивной, тут так сделано чтобы аморт в начале хода был более чувствительный благодаря именно большей негативной камере
Любой ремонт вело железа/покраска/сварка/токарные работы
31 янв 2017 в 22:51
РЕГОТУН :), я це все прекрасно розумію (добре розбираюсь в амортах), запитував про негативку, власне найбільше цікавить на скільки негативка більша ніж в ДБ
На сайте с 13.02.2014 Репутация: 235
Сообщений 1995 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: оговау
31 янв 2017 в 23:17
РЕГОТУН :), ну по суті демфери і в евольвері і в ревоксі однакові - різниця тільки в відсутності в евольвері негативки і в деякому геморі в переборці (і то і друге дотюнюється) - але це вже зовсім інша історія ) цей аморт конструктивно вийшов кращим ніж заводський повітряний ревокс походу )
На сайте с 03.07.2014 Репутация: 57
Сообщений 210 Пол: Мужской(29)
Стиль: MTB:Freeride
1 фев 2017 в 07:05
Xopc писал(а): ПС тільки здається що простіше було їсти більше каші))))
увы, но если в семье все эктоморфы, то набрать вес не реально (без вмешательств химии конечно) сам с такой проблемой пытаюсь бороться уже лет 5, безрезультатно.... химию не хочу пробовать, здоровье важнее