На сайте с 21.08.2014 Репутация: 157
Сообщений 117 Пол: Мужской(23)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Canyon Strive
9 апр 2016 в 17:46
padonok писал(а): Сижу в ночами и специально херю вилки)))
Я знаю точно, що такою вона дісталась мені від тебе. А чи зробив це ти, чи хтось інший,цього вже не знаю. Тій ціні за яку я в тебе її купив, вона не відповідає. Тому прошу повернути гроші за вилку
На сайте с 19.04.2012 Репутация: 17
Сообщений 4 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Specialized Big Hit 3
9 апр 2016 в 20:00
Трубку не кидав, телефон сів але пофіг. А до майстра щоб йти то потрібно було хвилюватись про це коли купляли вилку а не вічність тримати її в себе, колупатися в ній а потім пропонувати повернути. Вилка розібрана невідомо ким й невідомо як нафіг не потрібна принаймі мені, тому тепер це ваша проблема. Вибачайте, час пройшов і тема закрита.
На сайте с 21.08.2014 Репутация: 157
Сообщений 117 Пол: Мужской(23)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Canyon Strive
9 апр 2016 в 21:27
Вилка тиждень стояла в кімнаті.. Я тобі вже це говорив...
До майстра ти йти не хочеш, бо ссиш шо спливе правда, тому що башинги не перепресовані і дістались мені такими від тебе
На сайте с 24.05.2011 Репутация: 178
Сообщений 2331 Пол: Мужской(17)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Winora flitzer/trek slash 9.8
9 апр 2016 в 21:34
огосподи, да что за проблемы? Продаван , оплати башинги и работу и все... Развезли тут сопли...
Как будто сосед твоей бабе целку порвал...
Это домейн... Ему после ядерного взрыва ничего не будет...
Я бы стал чемпионом мира по ДХ,
но мне мешают силы природы
Гравитация и возможность обосраться...
На сайте с 19.04.2012 Репутация: 17
Сообщений 4 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Specialized Big Hit 3
9 апр 2016 в 21:36
Тобі вірити я не забовязаний й попрошу без образ. Ти сам винен в тому що не перевірив все що хотів одразу а тепер це вже не актуально. Слідкуй за тим що говориш бо часом бачу зовсім нерозумні речі від тебе йдуть.
На сайте с 13.02.2014 Репутация: 235
Сообщений 1995 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: оговау
9 апр 2016 в 23:48
RavenZak, продаван думає що башинги покоцав автор теми (цікаво правда нашо) або взагалі їх перепресував і хоче вернути вилку убітою такою... шо мол перебирати треба було при ньому ітд.. і морозиться стосовно будь яких пропозицій як в переписках так і по телефону, мол все 7 днів пройшло поїзд ушол... короче продавець нічого робити не хоче і будь що компенсувати відмовився...
На сайте с 03.08.2011 Репутация: 26
Сообщений 51 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Україна
10 апр 2016 в 00:18
негарно вийшло зрозуміло що такі подряпини не виникли внаслідок зняття штанів вилки автором теми вони були присутні ще до моменту продажу на місці продавця я б компенсував ціну башингів це було б справедливо час пройшов звісно, але за товар відповідати свій треба як не крути, зняв би штани вилки автор раніше і виявив подряпини, нічого б для продавця не змінилося
На сайте с 07.04.2013 Репутация: 197
Сообщений 373 Пол: Мужской(23)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Scott Voltage fr 730
10 апр 2016 в 15:22
padonok писал(а): Сижу в ночами и специально херю вилки)))
ніхто не каже, що це зробив ти, але й автору теми цього робити було безсмислово, тому що він хотів на ній катати
padonok писал(а): Вилка розібрана невідомо ким й невідомо як
це вже писали вище, але я не знаю як потрібно витягати ноги з штанів, щоб лишити такі сліди
padonok писал(а): Ти сам винен в тому що не перевірив все що хотів одразу
ну а ти винен, що не знав реального стану вилки і продавав її по суті в сліпу, про коцку на нозі ти також не писав (на скільки я знаю)
padonok писал(а): тому тепер це ваша проблема
як продавець ти відповідаєш за те в якому стані товар, чи відповідає він опису і чи взагалі катабельний
padonok писал(а): а не вічність тримати її в себе
я розумію що вилка довго була в Тараса, але повторюсь, що робити йому таке з вилкою смислу не було тому я думаю, що дійсно буде чесно оплатити ціну башингів і перепресовки
На сайте с 21.03.2010 Репутация: 50
Сообщений 34 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: CUBE AMS & Specialized P1
11 апр 2016 в 08:23
Такое ощущение что коцки нанесены спецом что б "салидол" хорошо держался в месте трения. Ну, а по ситуации продаван категорично не прав, нужно таки вернуть деньги на башинги.
ПРИВЕТ, ПОДСКАЖИ ЧЕМ ГРОЗИТ ЦАРАПАННЫЙ ШТОК? ОТСУТСТВИЕМ ОТСКОКА?
На сайте с 31.08.2013 Репутация: 93
Сообщений 523 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: з двома колесами та педалями
11 апр 2016 в 13:06
padonok писал(а): а не вічність тримати її в себе
7 днів - вічність?
Навіть в магазин за законом можеш вернути товар за 14 днів.
Відмазки про "сам не перевірив - сам винен" на проходять оскільки стан описаний як ідеальний а по факту не так.
Ти, як продавець, забовязаний описати товар максимально зрозуміло і чесно. В разі, якщо покупець (і можливо ти) не знав про проблему, ти забовязаний або зробити повернення або компенсувати ремонт (як це робиться у випадку нової але бракованої речі). В інших випадках ти кидала, а це тягне за собою не тільки поганий рейтинг на форумі. При бажанні є можливість звернутись в органи з заявою про шахрайство. Ти б тут не виписував багато дурні а спробував влагодити питання поки все відбувається в межах форуму.
На сайте с 03.08.2011 Репутация: 293
Сообщений 935 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Downhill Байк: Барахолится
11 апр 2016 в 14:02
Мда, всякие издевательства повидал, но чтоб так покоцать баш...тут его не вынимать пытались 100%, это зделано специально либо в отместку, либо по своим "гениальным" конструктивным соображениям... по делу то продаван не прав 100%, логично что целый баш, а он не стертый только поцарапаный, никто выковыривать не станет... ПС...на вилке и покатать еще можно от силы сезон...
ТО и ремонт велосипедов, вилок, амортизаторов, прокачка тормозов, анодировка деталей, токарные и фрезерные работы в Киеве и по Украине
На сайте с 15.07.2009 Репутация: 674
Сообщений 6374 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Freeride Байк: BigHit 2010
12 апр 2016 в 15:27
TarasD, тут два варианта - либо врёт об именах/что вообще общался с ними, либо ... эти слова таки были сказаны и тогда стоит пересмотреть общепризнанную "нормальность" этих механиков.