На сайте с 02.04.2016 Репутация: 0
Сообщений 3 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: marin san quentin
2 апр 2016 в 21:34
Всем привет,сразу извиняюсь за тупой вопрос,но я первый раз меняю каретку,по этому ничего не знаю Вопрос: какой из этих размеров каретки Truvativ Howitzer XR 68/68E/73/73Gx51CL мм 68/68G/73/73Gx51CL мм Подходят под посадочный размер 68х110?
На сайте с 02.04.2016 Репутация: 0
Сообщений 3 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: marin san quentin
2 апр 2016 в 22:59
то солнце,то облочка,ветрила холодный
F.l.a.k.e писал(а):
da bomb писал(а):
стояла система suntour duro с завода и каретка тоже suntour 68x110 сейчас ни какой не стоит собираюсь ставить систему Truvativ Ruktion Howitzer 1.0 и каретку Truvativ Howitzer XR только вот не знаю какой размер покупать вот сайт на котором хочу купить https://www.alienbike.ru/product/1558
На сайте с 13.02.2014 Репутация: 235
Сообщений 1995 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: оговау
3 апр 2016 в 19:51
AxMeDoff, ця каретка це просто легенда розвалених промів, у друга в такій каретці тріснуло 2 прома (не зразу по черзі) просто при досить лайтовому катанні, тай шліци на шатунах під ховітзер ше той хлам (сам мав хусефельти і каретку ховітзер хр - тому я знаю про що говорю) прослаблюються просто при зніманні шатунів - а знімати їх потрібно регулярно шоб перебрати ті проми ...
На сайте с 13.09.2012 Репутация: 288
Сообщений 531 Пол: Мужской(32)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Big Hit 06, Iron Horse 7 point, Trek 4300
4 апр 2016 в 13:56
sheremet писал(а): Вчера в 19:51 AxMeDoff, ця каретка це просто легенда розвалених промів, у друга в такій каретці тріснуло 2 прома (не зразу по черзі) просто при досить лайтовому катанні, тай шліци на шатунах під ховітзер ше той хлам (сам мав хусефельти і каретку ховітзер хр - тому я знаю про що говорю) прослаблюються просто при зніманні шатунів - а знімати їх потрібно регулярно шоб перебрати ті проми ... катаєш у львові ? тобі сюди- [ Ссылка ]
Вимушений не погодитись, мав хасефелти 1рік і 2 пари холзфеллерів 2роки, ніяких проблем не було. Можливо ти купув б/у і вони в тебе вже дойшли. Зі шліцами в мене не було ніяких проблем навіть хрустів. Хоча сам принцип напресовки на вал дійсно не самий кращий, бо за роки шатуни будуь люфтіти (якщо багато знімати). Система на обжим по типу холовтек 2 набагато надійніша, тай каретки в 4-6 разів дешевші. Але каретки труватів, при своєчасному догляді - вічні знаю не один випадок де система навіть не намікала на скрип при тому, що її не знімали і неперемазували біля пяти років. В двох знайомих біля 3х років і все було нормально.
п.с. були індивідуми які за сезон укатали 2 нові (!) системи хасефелт і одну б.у. холзфеллер, але підозрюю що через не відторцьований стакан кареточний.