На сайте с 13.02.2014 Репутация: 235
Сообщений 1995 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: оговау
27 мар 2016 в 20:32
без аноду поршні буде задирати трохи - незнаю критично чи ні - але я їздив і на неанадованих поршнях - робота нормальна була - але коли вирішив поміняти на анодовані - дістав свої з каліпера і на них за 2-3 тижні катання були по колу задири і потерстості - незнаю щоб сталось далі але думаю що це може негативно повпливати на ущільнення - з анодованими поршнями все взагалі ідеально - небуло ні перегрівів ні підтікань
На сайте с 20.03.2011 Репутация: 1472
Сообщений 782 Пол: Мужской(43)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Big hit 3. 07. Fox40 RC2
27 мар 2016 в 20:44
da bomb, спасибо дружище на добром слове. від себе можу сказати що, звичайно перед тим як виготовити поршні я консультувався з більш компетентними людьми у сфері гальм. Наприклад Діма https://vk.com/wp_monster , який перелопатив не один десяток тормозів , і виточив не один десяток таких поршнів. Клац https://vk.com/dks_parts_service Ну... звичайно що Ланос кращий за Запорожець , і піцца з ковбасою смачніша аніж з сиром. Гальванізувати, покривати ...і т.д. це вже питання фінансів , часу, бажання і нагальної потреби. Звичайно що краще. Проте мені конкретно сказали що люди катають на дюралевих і горя не знають. Тому маємо те що маємо. Само собою кераміка краща на теплопровідність , з цим ніхто не сперечаеться...але... подивіться на фото , що з тією керамікою зробили,, очумелыє ручки ,, ...дуже ніжний та крихкий матеріал...
Дюралевие поршня переживут еще калиперы.Народ в Крыму например катает на точеных, и на теплопроводность не особо обращают внимание... или там горы маленькие??
,,клієнт доволєн - я спокоєн, девіз майстерні Вови хеві,,
На сайте с 29.11.2011 Репутация: 120
Сообщений 446 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Bergamont straitline 8.2
27 мар 2016 в 20:56
у меня очень редкие тормоза CSC Bikes , у них изначально поршня с алюминия, не анодированые, 3 года полет нормальный. Задиры и тд ни на что не вляют, не "кипят" хоть и на минералке, в то времЯ как владельцы кодав, сейнтов, формул ноют что у них не хватает тормозного усилия на затяжных спусках. Может как раз проблема в том что колодки при адском перегреве теряют свои рабочие качества? быть может отвод тепла через поршня решает эту проблему?
(C)Нужно вымерять центр дисплея мобильника и им забить поршень. При этом нужно смазать не только поршень но и мобильник. Резинки на поршне можно не смазывать.
На сайте с 30.09.2010 Репутация: 534
Сообщений 3113 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Разрабатывается сектором 7
27 мар 2016 в 21:06
Ну по поводу мощности кодов скажу что все отлично. У меня ротора hope 203 пила + колодки спеченный металл. Я слегка касаюсь ручки и колесо просто стопкранит .
На сайте с 29.05.2014 Репутация: 19
Сообщений 175 Пол: Мужской(47)
Стиль: MTB:Park Байк: Trek
27 мар 2016 в 21:07
Ну что тут сказать, молотки парни, золотые руки у Вас, тут только аплодировать надо стоя!!!! Вовчик, а ты давай выздоравливай - Закрпатье тут кулаки за тебя держит, держись!
27 мар 2016 в 21:41
Может проблема была в колодках,была привышена максимально допустимая температура колодок и их свойства стали ухудшаться . я вот катаю на спеченном металле , он держит температуру около 650°с. Обычно при такой температуре простые ротора с колодками начинают гореть и ротор палиться моментально . я конечно не давал такую температуру на них ,ноо..
На сайте с 05.09.2012 Репутация: 156
Сообщений 894 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Specialized
27 мар 2016 в 22:18
Приєднуюсь до подяки товаришу Хорс. Купляв у нього сальники для Avid Elixir. Якість надзвичайно висока, сальники на всі 100% справляються зі своєю роботою, поршні симетрично підводяться, а каліпер не потіє навіть при мінусових температурах. Все чисто і сухо:) Рекомендую!
На сайте с 29.11.2011 Репутация: 120
Сообщений 446 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Bergamont straitline 8.2
28 мар 2016 в 00:21
NazarcheG, что за фирма колодок?
(C)Нужно вымерять центр дисплея мобильника и им забить поршень. При этом нужно смазать не только поршень но и мобильник. Резинки на поршне можно не смазывать.
28 мар 2016 в 12:27
Stifler13 писал(а): вот металокерамика на кодах это нечто)))
Ага, і ротор за сезон-два перетвориться в лезо?)) Можливо я не правий, але навіть з металевими колодками у себе спостерігаю поступове зменшення товщини ротора:)
28 мар 2016 в 12:38
xlr8r писал(а): Ага, і ротор за сезон-два перетвориться в лезо?)) Можливо я не правий, але навіть з металевими колодками у себе спостерігаю поступове зменшення товщини ротора:)
моим роторам уже лет 5 + , думаю хуже уже не будет , а менять уже давно я думал , так что это расходный материал. не хранит же их под сервантом. или поставить резиновые колодки)))
28 мар 2016 в 12:45
da bomb писал(а): моим роторам уже лет 5 + , думаю хуже уже не будет , а менять уже давно я думал , так что это расходный материал. не хранит же их под сервантом. или поставить резиновые колодки)))
Ти правий, тут треба шукати розумний компроміс:)) Але я думаю, ніхто не буде сперечатись, що кераміка зітре ротор швидше за будь-які інші колодки.