На сайте с 19.11.2015 Репутация: 6
Сообщений 22 Пол: Мужской(23)
Стиль: MTB:Street Байк: Bianchi Methanol 9.5
24 фев 2016 в 00:19
Взяв б/у рокшокс ребу дуал ейр 120мм.
Відніс зразу веломеханіку, щоб перебрати.
Всередині було чисто, але сухо в штанах і трохи стерті ноги на рівні пильників.
Вдома накачав. Спершу позитивку, потім негативку.
Коли накачував негативку, то там було більше половини того тиску що я закачав в позитивку.
Трохи залипає на початку але не суть вадливо.
Зразу після початку руху ноги потрохи залазять в штани і після 1 км злажиш з ровера а вилка вилазить на 30-35 мм.
Тиск не зменшується, перевіряв, але мені здається що повітря переходить в негативку і ноги тупо засмоктує всередину.
Допоможіть!
Хтось скаже: «Мука». Я скажу: «Кращий відпочинок»! Відпочинок, який стає сенсом життя. Мета, яку переслідуєш день у день. У кожному оберті педалі, в кожному жадібному вдиху.
На сайте с 03.01.2015 Репутация: 52
Сообщений 290 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Park Байк: Canyon Nerve AL F8
24 фев 2016 в 00:23
Yuray, Повітря із позитивки перходить у негативку (стекдаун), міняйте о-рінги у повітряній пружині. Ще потрібно міняти башинги та сальники, щоб далі не стирати анодування на ногах...
24 фев 2016 в 00:35
Вкурсі про стекдаун.
Навіть був на ребі соло ейр пів року тому.
Але він робився один раз за два сезони і поступово, за три кола по крос кантрійній трасі.
Може я просто не шарю.
Що може за лічені хвилини робитися стекдаун??
Хтось скаже: «Мука». Я скажу: «Кращий відпочинок»! Відпочинок, який стає сенсом життя. Мета, яку переслідуєш день у день. У кожному оберті педалі, в кожному жадібному вдиху.
24 фев 2016 в 00:51
Скільки приблизно у вас будуть коштувати о рінги з роботою?
Я планую поміняти тільки їх.
Пильники і башинги не буду так як вони в хорошому стані.
24 фев 2016 в 00:58
Залипає через башинги??
На сайте с 13.02.2014 Репутация: 235
Сообщений 1995 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Freeride Байк: оговау
24 фев 2016 в 01:05
Yuray, скоріш за все залипає через те шо вилці вже не зовсім добре в всіх поняттях - якщо покриття стерте - значить за вилкою недоглядали, якщо покритя стерте - значить башинги такош не супер живі, якщо башинги не супер живі то вилка залипає, також щось могло статись з кишками в правій нозі , якщо є якісь фото вилки то закинь - цікаво що там хочаб візуально по стану і чи є сенс там щось ремонтувати впринципі )
На сайте с 21.12.2009 Репутация: 409
Сообщений 1361 Пол: Мужской(72)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Хітова Сесія чи Сесія Хітова.)
24 фев 2016 в 01:07
Yuray писал(а): Пильники і башинги не буду так як вони в хорошому стані.
На сайте с 01.11.2009 Репутация: 309
Сообщений 590 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Downhill Байк: CUBE flying circus,Yeti 303dh.cannondal e
24 фев 2016 в 17:47
Написав в ЛС.
Ремонт вилок,рам и т.д... любой сложности! [ Ссылка ]
27 фев 2016 в 00:26
Коли заміняються башинги? Яка може бути причина для заміни. Я знаю, що коли є шат то треба замінити.
На сайте с 01.11.2009 Репутация: 309
Сообщений 590 Пол: Мужской(37)
Стиль: MTB:Downhill Байк: CUBE flying circus,Yeti 303dh.cannondal e
27 фев 2016 в 01:08
Тут как бе потертое покрытие намекает на износ башней..но да при этом должен быть и люфт..если люфта нет то можно предположить что вилка работала на "сухую" или с грязью что привело к потертостям..то есть покрытие стирается из-за говна песка грязи и работы на сухую ,это рукожопость и лень владельца или ж о п а башам..
Ремонт вилок,рам и т.д... любой сложности! [ Ссылка ]
27 фев 2016 в 15:51
Зрозумів.
Походу колишній власник був рукожоп, так як при переборці всередині було сухо. Навіть поролонові кольца майже сухі Проблема вирішилась. При ще одній переборці було замічено що ліва нога з середини поцарапана десь на 1мм царапина. У RESKO поміняли кишки місцями. тепер повітря справа а масло - зліва. Більше не пропускає повітря Ще залишилось поміняти лівий сальник, але то вже інша історія