На сайте с 30.10.2015 Репутация: 1
Сообщений 9 Пол: Мужской(25)
Стиль: MTB:Urban Freeride Байк: Cube
28 ноя 2015 в 00:36
Вилка rock shox agryle 302 была модифицирована ,поставлен воздушный катридж дуал еир ,и катридж отскока с вилки santour xcr ,накачал я воздушный катридж и она начала очень сильно стучать ,длинна штоков по 130 хода ну и у катриджа дуал еир он немного длинее так как резьба И вот теперь не зню что делать
28 ноя 2015 в 00:54
Стучит при отскока , в самом конце, воздушный катридж не разбирал , стоит катридж отскока из сантоур , негативная камера накачана больше чем позитивная В дуал еире масло есть
На сайте с 08.11.2009 Репутация: 327
Сообщений 437 Пол: Мужской(41)
Стиль: MTB:Enduro
28 ноя 2015 в 09:36
якщо тримає негативна камера, то там нема чому стукати! скоріш за все картрідж!
CUBE FC писал(а): и катридж отскока с вилки santour xcr
Skiper.. писал(а): якщо стучить на звороті то напевно масла не долив
картрідж нерозбірний, масло в нього недолиєш!
попробуй викрутити картрідж відскоку , і повжимай, якщо стук пропаде, значить проблема в картріджі!
а краще всього сходи в майстерню, хай подивляться!
CUBE FC писал(а): ,длинна штоков по 130 хода ну и у катриджа дуал еир он немного длинее так как резьба И вот теперь не зню что делать
якщо довжина штоку пружини довша за шток демфера , то це скоріш за все причина стуку! коли вилка розжимається докінця, то демфер, має зупинитися недоходячи до упору, а в якості упора ,виступає негативна камера. Тому шток демфера має бути довший! а втебе навпаки
На сайте с 29.03.2013 Репутация: 96
Сообщений 929 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Самовар
28 ноя 2015 в 10:09
CUBE FC писал(а): катридж отскока с вилки santour xcr
у картриджа відскок нерегулюється, було лише блокування виносною манеткою чи на самому топкепі? якщо він стоїть штоком вверх (до топкепа, як і було у сантура, при такому положенні у мене вилка досить часто сама блокувалась на ходу) то може клацати сама шпиця всередині штоку.
sasha mt писал(а): попробуй викрутити картрідж відскоку , і повжимай, якщо стук пропаде, значить проблема в картріджі!
Потім я поставив картридж штоком вниз, вилка більше сама не блокувалась на протязі 4 місяців (потім продав), от чи клацала - не пам"ятаю. Тільки обережено вставляй, щоб трохи виглядаючу із штоку шпицю випадково не загнати всередину штоку (тоді він може заклинити навічно, і ремонт його буде гєморний).
На сайте с 03.01.2015 Репутация: 52
Сообщений 290 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Park Байк: Canyon Nerve AL F8
28 ноя 2015 в 10:37
CUBE FC писал(а): Стучит при отскока , в самом конце, воздушный катридж не разбирал , стоит катридж отскока из сантоур , негативная камера накачана больше чем позитивная
Скоріш за все не вистачає довжини штоку демпфера. Зменьшіть хід вилки, підставивши проставку в негативну камеру.
На сайте с 08.11.2009 Репутация: 327
Сообщений 437 Пол: Мужской(41)
Стиль: MTB:Enduro
29 ноя 2015 в 10:38
Такого роду кулібінскі тюнінги , як правило боком вилазять! катрідж відскоку з вилки santour xcr, для rock shox agryle 302, погана ідея. Він ледве витримує звичайну їзду, без нагрузок. Якщо ти плануєш на цій вилці пригати, думаю за кілька місяців, цей картрідж скаже тобі " сорі майкл"
На сайте с 29.03.2013 Репутация: 96
Сообщений 929 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Самовар
29 ноя 2015 в 11:43
CUBE FC писал(а): длинна штоков по 130 хода
зразу не помітив. ХСР картридж максимум на 120 ходу буває. Походу треба зганять до 120 поколхозивши з повітряною пружиною (проставку в негативку чи як там- хз, не розбирав)
30 ноя 2015 в 09:35
я так втт и сделал чтоб он торчал длинее ,ностучит уже намного меньше регулируемый катридж,ну и когда рок шок делали возд катр дж я спокойненько катал на сантуре хсрпри этом и дропал пролетки по метров 5 у меня шток катриджа сантуровского торчит на 150 или больше хода но этого я точно не помню