На сайте с 03.07.2009 Репутация: 504
Сообщений 1645 Пол: Мужской(26)
Стиль: Стритец
5 авг 2015 в 11:41
На дворе 2015й, а люди до сих пор не знают что такое домейн, как по мне это ширпотреб со стока снятый. За 220$ можно взять лирик соло в идеале, по сравнению с пружинным домейном это шикарная вилка и весит 2.2кг. Говорю так ибо минимум 2 месяца катал на одном и втором.
На сайте с 23.07.2012 Репутация: 267
Сообщений 2466 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Яскравий
5 авг 2015 в 11:48
alegka87 писал(а): на якій з цих 3-х вилок катав
на домейні, х-фьюжені і 66 рц3(картридж той же). І в обох варіантах домейн вів себе якось мурзи завжди працювали круто, була в мене мурза не одна, працювали круто, тут же рц3 картридж який повинен працювати краще ніж ссв чи шсцв мурзи.... що до х-фьюжина, тут фактор ціни, конструкція схожа на фоксовську, і в моєму місті є х-фьюжени і вони працюють, а не як домейн.. + у домейна боки час від часу вилазять, як приклад може розвальцюватись нога (навіть у новіших) це все не вигадка а реально було. І до чого твій коментар, аби придертись? чи ти хочеш сказати що домейн по ціні рц3 55 це нормально і краще брати домейн?
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
5 авг 2015 в 12:03
новичок писал(а): на домейні, х-фьюжені і 66 рц3(картридж той же). І в обох варіантах домейн вів себе якось
я всмислі мав на увазі катав це не взяв у пацанів вел пожмакати, а яка з цих вилок була твоєю і в тебе з часом катання на ній склався певний досвід її використання і роботи
новичок писал(а): тут же рц3 картридж який повинен працювати краще
що в його конструкції додає кращого до роботи? число 3 в назві?)))
новичок писал(а): І до чого твій коментар, аби придертись?
розімієш, тут що не тема, то народ бішає і кричить що краще брати, хоча сам ніколи не був користувачем тієї чи іншої вилки. в чому користь таких коментів? взяв прокатнувся, це ніразу не катав. катав це коли мав вилку, і використовував її на різному рельєфі і в різних умовах, а не пожмакав на плоскачу, чи проїхав 100м
новичок писал(а): чи ти хочеш сказати що домейн по ціні рц3 55 це нормально і краще брати домейн?
те що я хочу сказати, те я кажу без помічників, і вище вже сказав
5 авг 2015 в 12:08
alegka87, домейн у одногрупника- відгук негативний (після продажу, у нового власника нога з демпфером розвальцювалась), х-фьюжени і ті 66 ні у кого не викликали проблем домейни обидва робили туповато.. formazon, правда домейн порівняно з ліріком не робить? alegka87, короче як такими фактами (типу катав рік) я оперувати не можу, але я й говорю не про те що було одиноким випадком, а конкретно поруч зі мною... Та і хіба я кажу щось не те? ну воно ж реально гірше за 55 рц3, або за х-фьюжн У домейна хіба що прикольно, це ноги які нічого не вб"є і корона яка ніколи не тріщить... але так як 55 11 року то такого там тоже не станеться
На сайте с 01.12.2009 Репутация: 782
Сообщений 6327 Пол: Мужской(34)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SJ EVO Comp 650b 2015
5 авг 2015 в 12:13
новичок писал(а): домейни обидва робили туповато..
бо основна маса домейнів зі стоків, а в стокових велах пружини стоять по ростовках, і якщо той домейн з ростовки Л де стойть червона пружина то як не крути він нормально під 60 кілограмами робити не буде
5 авг 2015 в 12:14
alegka87, так, знаю про це, але не пам"ятаю такого щоб це реально впливало на її міцність чи роботу (тим більше що про музикальні властивості данного екземпляру не згадували)... про приколи домейна я теж згадував.... та й 80+- баксів на дорозі не валяються. А тим більше для АМ домейн ну ні як не катить....