На сайте с 03.02.2013 Репутация: 28
Сообщений 184 Пол: Мужской(31)
Стиль: MTB:Enduro
9 июн 2015 в 11:55
ТС, якщо до роботи не довго їхати - то чисто пофігу яка сідуха. Але якщо в майбутньому захочеться їздити дальше ніж на роботу - то мяка сідуха зло. Бо будеш впрівати, буде терти, і на додачу перетискатиме кровоносні судини. Вибір сідла це ітеративний процес, і прийдеться змінити дуже багато сідух аби знайти ту - що буде окнорм підходити. Простіший варіант - брукс, більшості хто його брав він підходить. На веломанії є ціла велетенська тема про них, і там буквально декілька людей на нього нарікають, всі інші задоволені. Але він іменно для того щоб далеко валити, а не екстремалити. Тому якщо тільки до роботи, і на роботу кілометрів 10 - пофігу, бери на вигляд. А якщо з прицілом на щось більше - то не на форумі питатися треба, а просити в знайомих вєли і пробувати сідухи, аби прикинути яка найкраще підходить.
На сайте с 29.03.2013 Репутация: 96
Сообщений 929 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Freeride Байк: Самовар
9 июн 2015 в 14:30
Skydreammer писал(а): седло а-ля Tioga Spyder и не пожалеешь.
точніше було б сказати- "якщо не жалієш свою дупу".
Andre писал(а): У мого знайомого по формі така як друга була. Зручна.
NSuser писал(а): обе седушки, особенно вторая, в большинстве своем для вертикальной посадки.
доречі так, у мого дружбана сідло постійно було низько і посадка вертикальна і це був більше ФР- хардейл з вилкою на160 ходу ніж кантрійник. І катав я в матрас режимі на ній) На "харків-турист" , думаю, тобі більше допоможуть в цьому питанні.