[ Поиск ] [ Регистрация ] [ Пользователи ] [ Вход ]

Список форумов ›››› Железки ›››› Просмотр темы

Віталькине колесо

Автор Сообщение
 Andre

На сайте с 29.03.2013
Сообщений 929
Стиль: MTB:Freeride
Байк: Самовар
11 июн 2014 в 03:02

Купив я ось це колесо Ссылка у Deimos 4.06.2014

По телефону Віталій (Deimos) сказав що втулка в нормальному стані та що собачки в барабані не проскакували, шпиці нержавійка. Станом обода я не особливо цікавився, про те, чи розходиться шов запитати не додумавсь.

Так як я живу у сусідньому місті вирішив поїхати забрати колесо сам. Приїхали до нього. Я перевірив як крутиться вісь, до шпиць та обода особливо не придивлявсь, перевірив як крутиться барабан. Помітив що барабан видає якісь дивні звуки окрім основного клацання собачок (це відео було зняте зранку наступного дня)

В мене склалось враження що собачки працюють на суху.Я запитав як давно він перебирав втулку, на що Віталій відповів: так як проблем з нею не було - він її ніколи не перебирав, не розбирав, і що я також можу її не розбирати і катати так.

На наступний день (5.06.2014) зранку коли мив колесо від пилюки помітив наступне:

-YQhsTDi_1s.jpg

шпиці "нержавійка"

GGVMofwwoDM.jpg

GPFW-9QJvQQ.jpg

ну і "вісімку" зняв на відео про всяк випадок

Одразу показав ці фото та відео Віталію у ВК, поставив це колесо на байк, поїхав на ньому на роботу.

На роботі подзвонив Віталію і сказав що шпиці не нержавійка, запропонував заплатити часткову компенсацію за шпиці. Він відмовився, але сказав що я можу приїхати до нього і він забере колесо і поверне гроші за нього. Їхати знову до нього мені звісно було впадло, так як це близько 4-ох годин туди і назад, та й іншого варіанту саме під мінібарабан на барахолці не було. Я сказав йому щось типу "ввечері розберу колесо - якщо з втулкою всередині все ок, то фіг з ними тими шпицями, думаю, "закрию очі" на те що вони виявились не тими про які говорив Віталік і ввечері йому подзвоню.

Але втулку розібрати мені не вдалось, створив тему в цей же вечір 5-го числа, щоб народ підказав як вона розбирається Ссылка. Адекватну, на мою думку, відповідь в темі отримав 6-го числа. Відписав Віталію у ВК що "претензій більше не маю, колесо залишаю собі" думаючи що тепер, після порад щодо розбору втулки, у мене всетаки вийде її розібрати. 

Розібрати до цього дня в мене її так і не вийшло бо пильники прикипіли намертво. 8.06 подзвонив Віталію і сказав що все таки хочу повернути колесо - забирати вже він відмовився аргументуючи це тим що я вже ковирявся у колесі, отже міг щось з ним напартачити, та й взагалі що я подзвонив пізніше ніж обіцяв (а не подзвонив я йому вчасно, бо до того часу ще не отримав адекватної відповіді в темі про розборку втулки) Вчора 9.06 помітив що при сильному вкручуванні іноді проскакують собачки. Сьогодні вже проскакували і при не дуже сильному.

P.S. Не можу стверджувати що Віталій навмисне намагався навмисне сказати неправду щодо стану колеса. Можливо вона у нього і не проскакувала, а "глина" їй прийшла від того що колесо тривалий час валялось у нього на балконі (волога, мороз). Можу тільки сказати, що повів він себе безвідповідально. Про шпиці сказав, що хтось йому колись збирав це колесо і той хто збирав, сказав що зібрав на шпицях з нержавійки (але ось тут я вже не зовсім доганяю, як він міг не помітити що шпиці базар-сталь ще й без маркування). У мене подібні шпиці досить швидко втрачали блиск і потім покриваються іржею. Ну хз.. може й не помітив.

Так, я сам частково вининуватий ( не роздивився нормально колесо при зустрічі, вчасно йому не подзвонив щодо вирішення проблем з колесом). Не хочу щоб його тут відправляли в бан. Хотілось би щоб надалі продавці були більш відповідальним, давали  нормальний опис деталей та можливі "баги" безпосередньо в темах про продаж. А не бачити: "Втулка-икс 17,на промах,не люфтит.
Обод-снят с автора ганга,на 32 дырки,без вмятин .
Все вопросы-ЛС". Бо потенційний покупець може просто завтикати про що небудь запитати на що ,можливо, і розраховують деякі продавці. Тоді, думаю, буде менше подібних ситуацій.

Cсылка на пост
-21
Поделиться:
VKontakte Facebook
 DeeMON

На сайте с 20.06.2007
Сообщений 1701
Стиль: MTB:Urban Freeride
Байк: Scott YZ1 2006
11 июн 2014 в 03:23

Твою дивизию...я задолбался читать...Что ты хочешь этой темой?))вы просто два оленя...один не смотрит, что покупает, другой не знает что продает.А ты, автор, или сразу возвращал бы колесо или уже оставлял окончательно.Подобные качели никто не любит.

\"Истинный фрирайд это как в старых-старых видео,когда чел вылазит из кустов наматывая на кулак свой кишечник,из-за лопнувшей под ним рамы?\" - ~clim~
Cсылка на пост
+42
 4yDo

На сайте с 30.04.2011
Сообщений 987
Стиль: MTB:DirtJumping
Байк: Ragley Mmmbop
11 июн 2014 в 08:48

DeeMON писал(а):
Твою дивизию...я задолбался читать...Что ты хочешь этой темой?))вы просто два оленя...один не смотрит, что покупает, другой не знает что продает.А ты, автор, или бы сразу возвращал колесо или бы уже оставлял окончательно.Подобные качели никто не любит.

Краусаувчик - одним постом закрыл тему)

Cсылка на пост
+9
 l1m0n

На сайте с 30.08.2013
Сообщений 139
Стиль: MTB:Enduro
Байк: SX Trail I
11 июн 2014 в 08:52

Нада было сразу забирать деньги, если не устраивало что-то. Мне бы например было б стремно забирать обратно колесо, которому не известно что делалось и как разбиралось... 

Cсылка на пост
0
 fosgen_07

На сайте с 01.05.2012
Сообщений 161
Байк: Scott A 930
11 июн 2014 в 09:42

ТС займись сексом с нормальной бабой, ...
скупой платит дважды,...

Cсылка на пост
0
 CHypa

На сайте с 02.02.2009
Сообщений 805
Стиль: MTB:Enduro
Байк: Mongoose Teocali Super
11 июн 2014 в 10:13

Автор поц.

PRT
Cсылка на пост
0
 Seedster

На сайте с 06.10.2011
Сообщений 433
Байк: Norco A-line 2005
11 июн 2014 в 10:53

Andre 1staff писал(а):
запропонував заплатити часткову компенсацію за шпиці
Andre 1staff писал(а):
Їхати знову до нього мені звісно було впадло
Andre 1staff писал(а):
Але втулку розібрати мені не вдалось
Andre 1staff писал(а):
Відписав Віталію у ВК що "претензій більше не маю, колесо залишаю собі"
Andre 1staff писал(а):
подзвонив Віталію і сказав що все таки хочу повернути колесо

Я би теж тебе попросив піти куди подальше. Стільки мозги парити. 
1. Сказали як розібрати колесо
2. Сказав, що залишаю собі
3. Захотів розібрати, не розбрав
4. Захотів повернути
Дебик? Хто ж так робить? Катайся вже на колесі. В інший раз думай кілька разів і перевіряй ВСЕ і одразу! 

УГНАЛИ БАЙК BANSHEE MORPHINE Подробности тут: [ Ссылка ]
Cсылка на пост
+1
 Andre

На сайте с 29.03.2013
Сообщений 929
Байк: Самовар
11 июн 2014 в 10:57

Ясно, тему можна закривати.

Cсылка на пост
0
 peacedeath

На сайте с 26.05.2011
Сообщений 2649
Байк: Чёрный,как моё сердце
11 июн 2014 в 16:10

DeeMON писал(а):
Твою дивизию...я задолбался читать...Что ты хочешь этой темой?))вы просто два оленя...один не смотрит, что покупает, другой не знает что продает.А ты, автор, или сразу возвращал бы колесо или уже оставлял окончательно.Подобные качели никто не любит.

Джекс Теллер херни не скажет, полностью поддерживаю.

Мой вело бложек [ Ссылка ]
Cсылка на пост
+1
 kreter

На сайте с 09.12.2012
Сообщений 62
Стиль: Trial
11 июн 2014 в 16:39

Мда...

ііііііііі ааааааааааа
Cсылка на пост
0
 knoquer

На сайте с 13.07.2011
Сообщений 390
Байк: Mongoose
12 июн 2014 в 02:02

Надо было во время покупки внимательно смотреть,крутить...

Если ты боишься упасть — ты упадёшь, потому что боишься.
Cсылка на пост
0
  [ Подписаться на ответы в данной теме ]