На сайте с 25.03.2009 Репутация: 119
Сообщений 87 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SX Trail
3 апр 2014 в 11:54
cheburashka писал(а): бери лирик
FloZed писал(а): рокчпок лирик - отлично бы подошел
Друзі, велике вам ДЯКУЮ за те що вирішили допомогти мені з вибором. Тепер трохи додаткової інформації про вилки, які мені до душі ))))
Два роки тому я катався на 66 РВ- мені подобався мурзівський плюш, хоча не подобалась вага вилки. Минулого року я придбав Домейн, пружину середньої жосткості поміняв на мягку (моя вага 54кг)- робота стала краща, але в порівнянні з Мурзою- все одно не те.
Нещодавно в мене зявився Лірік Коіл з жосткою пружиною. Під моєю вагою він просто відмовлявся адекватно працювати. Шукати під нього мягку пружину під мою вагу за 50 у.о. з сьогоднішнім курсом долара я не став. Тому було вирішено його продати...
Саме тому, із тих пружинних Рок-Шоків, які в мене були, жодний не викликав захоплення. А от 66, попри свій вік і вагу- ранили моє серце назавжди.)))) Ось тому у моєму виборі тільки Мурзи (може треба ще спробувати повітряні Рок-шоки....) Тому заради плюшевої роботи я готовий тягнути вверх зайвих півкілограма на байку.
На сайте с 22.07.2010 Репутация: 67
Сообщений 233 Пол: Мужской(33)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Norco Shore 06 & 888 rc3
3 апр 2014 в 12:40
Жук Макс писал(а): готовий тягнути вверх зайвих півкілограма на байку.
та терпіти розкачку в
Жук Макс писал(а): MTB:Enduro
а так згоден з коментарем про дуролюкс, ті вилки що ти показав справді старі та зламані. от наприклад 66 рцв судячи з опису в більш меньш доброму стані.
та й взагалі здається мені що ти погано шукав, не слід поспішати з покупкою.
На сайте с 23.08.2010 Репутация: 258
Сообщений 1373 Пол: Мужской(27)
Стиль: MTB:Enduro Байк: SC Bullit 09 + RS Totem RC2 DH 10
3 апр 2014 в 14:19
Случайно нажал на РЦВ версию, сори. Как по мне так идеальнейшей будет АТА, универсальная, легкая, прочная. Ну а 600 грн за ремон чет дороговато, но в любом случае советую перебрать АТУ после покупки, были проблемы с ней.
На сайте с 25.03.2009 Репутация: 119
Сообщений 87 Пол: Мужской(30)
Стиль: MTB:Enduro Байк: Specialized SX Trail
3 апр 2014 в 16:06
formazon писал(а): А что с дуролюксом не так?
Колись у мене була Дура ФР20, мабуть 2008 року. Коли було холодно або на ноги попадала вода, вона починала страшенно тупити. Зараз товариш має Дуролюкс повітряну, здається 10 року, вона якось залипає і її важко зрушити з місця, з мертвої точки...
На сайте с 23.01.2013 Репутация: 191
Сообщений 2562 Пол: Мужской(36)
Стиль: MTB:Enduro
3 апр 2014 в 16:09
Жук Макс писал(а): Колись у мене була Дура ФР20, мабуть 2008 року. Коли було холодно або на ноги попадала вода, вона починала страшенно тупити. Зараз товариш має Дуролюкс повітряну, здається 10 року, вона якось залипає і її важко зрушити з місця, з мертвої точки...
О работе моего дуролюкс очень хорошо отзываются те, кто ездит на Fox Talas и на Lyric Solo Air. Вы, уж простите, ваш друг вообще вилку на ТО отдавал? Вангую, что там башинги насухо трут по покрытию ног, и не стерлось оно только от того, что на дуролюксах оно очень хорошее.
П.С. Дуру ФР 08 с Дуролюксом 10 сравнивать не стоит. Абсолютно разные вилки. Разве что горила похожа и производитель один.