20 янв 2014 в 20:24
Всім привіт! Вирішив і я розповісти про своїх два байка. Як завжди почалось все з дитинства, починав з "Зайчика" потім " Тиса" з неї на "Аіст" перейшов на "Салют" ну і т.д.
Після тих всіх залізяк, пішов в магазин і купив по акції свій перший алюMTB, не міг натішитись)
потім вирішив його трошки змінити, але був перебор з червоним, адним словом повний бред))
хотів обміняти його на CUBE але не мав грошей на нього(( вирішив помалювати його під CUBE AIM і змінити навісне.
почав з того що перефарбовав раму в чорний, наклеїв наклейки і покрив матовим лаком
Ось що получилось, думаю нармальок краще ніж сток)
їздив на йому омудрявся їздити в ліс шось там пригати з міні дропів
через сезон я його продав, і вирішив зібрати потрошки щось краще, купив раму вилку колеса
але вирішив це все порозпродувати, бо була мрія купити подвес, але ніяк неміг на нього назбирати грошей бо маю ще машину яка також смокче гроші)
одного ранку я проснувся і вирішив, все позичаю гроші на подвес, і знайшов собі підходящий байк в польщі за 8400грн. але пару днів переписки з поляком вдалось знизити ціну до 7200грн.
привезли мені його два дні тому, ще навіть і не віриться що маю подвес!!!)) цього сезону починаю катати фрірайд нарешті на нормальному байку
треба ще купити екіпіровку, і вперед катать)
P.S. Дякую всім за увагу!
|